Breyton Race GTS-R

Breyton Race GTS-R Breyton Race GTS-R 7.5x18 5X120 ET 45 72.5 Hyper Silver velg

KleurHyper Silver
Breedte X Inch7.5X18
Naafgat72.5
Gaten X Steekmaat5X120
ET45

Nieuwe losse velgen

Deze velgen worden per 4 stuks geleverd voor € 1.336, inclusief BTW en exclusief montage. Verzending is mogelijk binnen Nederland en naar België. Afhalen of montage van de velgen kan op afspraak bij onze werkplaats in Zuidland.

Nieuwe velgen met nieuwe banden

Bij het aanschaffen van een nieuwe set velgen met banden geldt een speciale montageprijs. Tevens is het mogelijk om de set onder uw auto te laten monteren in de werkplaats.

€ 334

Breyton

BREYTON VELGEN SPECIAAL GEMAAKT VOOR BMW MINI EN PORSCHE Wielen gemaakt van hoogwaardig aluminium door Breyton vormen de perfecte synthese tussen sportief design en geoptimaliseerd rijeigenschappen. Ze behoren tot de lichtste wielen wereldwijd. Niet toevallig zijn verhoogde veiligheid, gevoelig ontwerp en minimale gewicht van de verwachting van elke Breyton product. Opgericht in 1986, opkomende uit de Edmund Breyton's ingenieursbureau EBS die actief sinds 1982, heeft bd Breyton ontwerp GmbH inmiddels streven om de beste rij-ervaring voor haar klanten te vormen. Gebaseerd op de expertise op het hele scala van de auto tuning, van het aanpassen en styling aan de motor-gebouw, Breyton vandaag is gespecialiseerd in aluminium wielen, met behulp van het hele scala van beschikbare technologieën, namelijk gieten, vloeidraaien en smeden, om uitstekende producten te ontwikkelen.