Over HOOGENDOORNWHEELS

001

Welkom bij Hoogendoornwheels! Wij zijn úw specialist op het gebied van alle autobanden en lichtmetalen velgen. Wij bieden u het gemak van het online bestellen van uw banden en velgen via onze online velgen webshop, maar dan met de extra service en adviezen die wij als gespecialiseerd velgen bedrijf bieden. Wij voeren nooit zomaar uw bestelling door, maar controleren altijd zeer nauwkeurig of de door u gekozen velgen en banden daadwerkelijk geschikt zijn voor uw auto. Vanuit onze jarenlange ervaring bieden wij u een eerlijk advies, een scherpe prijs en topkwaliteit banden en velgen.
Wilt u vrijblijvend advies over velgen en banden voor uw auto? Neem contact met ons op.

001

Specialist in velgen en banden

Wij zijn geen doorsnee online velgenshop, wij zijn een bedrijf waar we de wensen van onze klanten vervullen in onze professionele werkplaats met geavanceerde apparatuur.  Dit samen met onze jarenlange ervaring maakt dat wij ons kunnen kwalificeren als de échte banden en velgen specialist. Naast het leveren van uw velgen en banden verzorgen wij ook de opslag ervan.

Breed assortiment velgen en banden

Vrijwel elke velg die u tegenkomt op internet kunnen wij aan u leveren. Neem daarom een kijkje in onze velgen webshop voor de merken die wij leveren (link naar /velgen), neem contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom in Zuidland, zodat we u kunnen helpen met het vervullen van uw wensen. Wij denken graag met u mee en kijken nauwkeurig of de door u gewenste velg geschikt is voor uw auto, maar natuurlijk staat uw wens voorop.

001

Wij zien u graag in onze showroom, waar u kunt genieten van een heerlijke bakje koffie en gebruik kunt maken van de gratis WiFi, terwijl wij de werkzaamheden aan uw auto verrichten.

Onze contactgegevens

Hoogendoornwheels
Harregatplein 3B
3214 VP Zuidland

0181 - 451347

KvK: 24349768
BTW: NL8180.15.500B01
IBAN: NL67RABO03448854.53

Wij staan voor je klaar!

Bekijk onze vestiging
Hoogendoornwheels