Breyton Fascinate

Breyton Fascinate Breyton Fascinate 9x22 5X112 ET 30 66.5 Matt Black velg

KleurMatt Black
Breedte X Inch9X22
Naafgat66.5
Gaten X Steekmaat5X112
ET30

Produced with lightweight flow-forming technology, this 15 spoke-design-wheel has a weight reducing undercut area and brilliant surface treatment. It comes in sizes from 18" to 22". Fascinate staat voor verbazing. Dat effect heeft Breyton onder de BMW rijders vaker. De Breyton Fascinate is leverbaar in een breed scala aan toepassingen. Onder andere in 21 en 22 inch voor de BMW X3, BMW X5 en X6. Niet te vergeten ook voor de BMW 3 Serie en de nieuwe 4 Serie F32. BMW 3 serie Touring met 20 inch Breyton Race GTS

Nieuwe losse velgen

Deze velgen worden per 4 stuks geleverd voor € 2.801, inclusief BTW en exclusief montage. Verzending is mogelijk binnen Nederland en naar België. Afhalen of montage van de velgen kan op afspraak bij onze werkplaats in Zuidland.

Nieuwe velgen met nieuwe banden

Bij het aanschaffen van een nieuwe set velgen met banden geldt een speciale montageprijs. Tevens is het mogelijk om de set onder uw auto te laten monteren in de werkplaats.

Auto's gemonteerd met Breyton Fascinate
€ 700

Breyton

BREYTON VELGEN SPECIAAL GEMAAKT VOOR BMW MINI EN PORSCHE Wielen gemaakt van hoogwaardig aluminium door Breyton vormen de perfecte synthese tussen sportief design en geoptimaliseerd rijeigenschappen. Ze behoren tot de lichtste wielen wereldwijd. Niet toevallig zijn verhoogde veiligheid, gevoelig ontwerp en minimale gewicht van de verwachting van elke Breyton product. Opgericht in 1986, opkomende uit de Edmund Breyton's ingenieursbureau EBS die actief sinds 1982, heeft bd Breyton ontwerp GmbH inmiddels streven om de beste rij-ervaring voor haar klanten te vormen. Gebaseerd op de expertise op het hele scala van de auto tuning, van het aanpassen en styling aan de motor-gebouw, Breyton vandaag is gespecialiseerd in aluminium wielen, met behulp van het hele scala van beschikbare technologieën, namelijk gieten, vloeidraaien en smeden, om uitstekende producten te ontwikkelen.