ETA BETA HERON ETA BETA HERON 9.5x19 5X112 ET 35 78.1 Silver velg

ETA BETA HERON
KleurSilver
Breedte X Inch9.5X19
Naafgat78.1
Gaten X Steekmaat5X112
ET35

Nieuwe losse velgen

Deze velgen worden per 4 stuks geleverd voor € 1.392, inclusief BTW en exclusief montage. Verzending is mogelijk binnen Nederland en naar België. Afhalen of montage van de velgen kan op afspraak bij onze werkplaats in Zuidland.

Nieuwe velgen met nieuwe banden

Bij het aanschaffen van een nieuwe set velgen met banden geldt een speciale montageprijs. Tevens is het mogelijk om de set onder uw auto te laten monteren in de werkplaats.

€ 348 Per stuk

ETA BETA

De kwaliteit en de elegantie komen niet uit niets: ze hebben altijd een bepaalde geschiedenis. Ons verhaal baseerde zijn wortels in de 70e jaar en het heeft zich ontwikkeld door middel van een continue onderzoek, definitieve keuzes en belangrijke projecten. Wat betreft exaple het revolutionaire idee, dat leidde tot de oprichting van een wereldwijd patent, een afneembare roestvrij stalen wiel gelegeerd met alluminium. Het project werd ontworpen en volledig gemaakt in Etabeta door zijn grondlegger Ing. Giorgio Prestini, vandaag al onze wielen zijn ontworpen, en volledig gemaakt in ons hoofdkantoor, met het oog op een product 100% gemaakt in italië, kwalitatief gewaardeerd door onze klanten over de hele wereld aan te bieden. Een perfet werk kan alleen worden bereikt met behulp van passie, om die reden streven wij ernaar onze passie elke dag; zonder enige reserve. We hebben samen kennis, ervaring, techniek en passie in een enkel moment vertrouwen het idee dat doen ons eigen werk met passie is een voorwaarde voor het maken van het perfect. Dit is de reden waarom we gebruikt om onszelf te definiëren "maker voor passie". Ons idee is dat de manier waarop je handelt is ook je eigen manier van zijn.

Bekijk meer velgen van ETA BETA

Wij staan voor je klaar!

Bekijk onze vestiging
Hoogendoornwheels