BBS CC-R Graphite DC BBS CC-R Graphite DC 9.5x20 5X114.3 ET 35 82 Graphite velg

BBS CC-R Graphite DC
KleurGraphite Diamond Cut
Breedte X Inch9.5X20
Naafgat82
Gaten X Steekmaat5X114.3
ET35

Nieuwe losse velgen

Deze velgen worden per 4 stuks geleverd voor € 2.056, inclusief BTW en exclusief montage. Verzending is mogelijk binnen Nederland en naar België. Afhalen of montage van de velgen kan op afspraak bij onze werkplaats in Zuidland.

Nieuwe velgen met nieuwe banden

Bij het aanschaffen van een nieuwe set velgen met banden geldt een speciale montageprijs. Tevens is het mogelijk om de set onder uw auto te laten monteren in de werkplaats.

€ 514 Per stuk

BBS

BBS VELGEN - Een passie voor de autosport en het streven naar perfectie - dat is de rode draad die door het succesverhaal van BBS loopt. Het begon allemaal in 1970, toen Heinrich Baumgartner en Klaus Brand het bedrijf werd opgericht in Schiltach. De drieletterige afkorting groeide snel uit tot een gevestigde naam in de autosport en een populair merk onder automobilisten over de hele wereld die een passie voor kwaliteit en design delen geworden. De BBS legende was geboren! BBS staat voor de hoogste normen van kwaliteit, opgebouwde expertise in het wiel ontwerp en meer dan 35 jaar race-ervaring. Autofabrikanten uit de hele wereld zoeken naar onze unieke OEM competentie, absolute betrouwbaarheid en bekende vermogen om deadlines te halen. Secure productieprocessen, een ruime voorraad en een uitgekiende logistiek instaan ​​voor de just-in-time levering. Zelfs de meest strenge richtlijnen certificering van de meest veeleisende fabrikanten zijn niet alleen ontmoet, maar overtrof. BBS - rijplezier en een concurrentievoordeel als standaard!

Bekijk meer velgen van BBS

Wij staan voor je klaar!

Bekijk onze vestiging
Hoogendoornwheels