Passende velgen voor de top 10 meest verkochte auto's 2023

In deze blogpost gaan we kijken naar de top 10 verkochte auto’s van 2023 van dit moment. Ook zullen we een aantal modellen uitlichten die een unieke touch hebben gekregen van de meesters van Hoogendoorn wheels.

10. Toyota Yaris Cross

De Yaris Cross heeft een sportieve uitstraling met vloeiende lijnen en scherpe hoeken. De opvallende grille en LED-koplampen geven hem een moderne look. Binnenin straalt het interieur kwaliteit uit met materialen van goede kwaliteit en comfortabele stoelen. De ruimte is praktisch en biedt voldoende beenruimte en opbergmogelijkheden. Het interieur van de Yaris Cross is ontworpen met oog voor comfort en functionaliteit. De stoelen bieden goede ondersteuning, zelfs tijdens langere ritten. De bagageruimte is ruim en flexibel, zodat je gemakkelijk je spullen kunt vervoeren. Daarnaast is de Yaris Cross uitgerust met handige technologische snufjes, zoals een achteruitrijcamera en parkeersensoren, om het parkeren en manoeuvreren eenvoudiger te maken.

 

Toyota-Yaris-Cross

 

Met geavanceerde technologieën maakt de Yaris Cross het rijden veiliger en gemakkelijker. Het infotainmentsysteem heeft een touchscreen en connectiviteitfuncties zoals Apple CarPlay en Android Auto. Veiligheidsvoorzieningen zijn onder andere automatische noodremassistentie en adaptieve cruise control. De hybride aandrijflijn maakt de Yaris Cross zuinig en milieuvriendelijk. De combinatie van een benzinemotor en elektrische motor zorgt voor een soepele en stille rijervaring. De compacte afmetingen maken hem ideaal voor stedelijke omgevingen, terwijl er toch voldoende ruimte is voor passagiers en bagage.

 

De Toyota Yaris Cross 2023 is een betrouwbare metgezel voor woon-werkverkeer, boodschappen doen en weekendjes weg. Met zijn opvallende design, geavanceerde technologieën en betrouwbare prestaties biedt deze crossover alles wat je van een Toyota verwacht, verpakt in een handige en veelzijdige auto. Al met al is de Toyota Yaris Cross 2023 een veelzijdige en betrouwbare crossover die stijl, comfort en efficiëntie combineert. Of je nu op zoek bent naar een auto voor dagelijks gebruik, avontuurlijke uitstapjes of een combinatie van beide, de Yaris Cross staat klaar om aan al je behoeften te voldoen.

 

Bij Hogendoorn waarderen we dat jouw auto een uiting is van jouw stijl en persoonlijkheid. We streven ernaar om dat unieke detail toe te voegen dat jouw auto onderscheidt van de massa. Als het op de Toyota Yaris Cross aankomt, hebben we bijzondere velgen die je auto naar een hoger niveau tillen. Helaas hebben wij dit model nog niet kunnen voorzien van een nieuwe set velgen maar zijn er genoeg andere modellen die wij wel al hebben kunnen personaliseren. Hieronder vind je enkele voorbeelden van ons aanbod.

 

 

9. Peugeot 2008

De Peugeot 2008 model 2023 is een opvallende verschijning in het segment van de compacte SUV's. Deze Franse autofabrikant staat bekend om het produceren van stijlvolle en betrouwbare voertuigen, en de 2008 is geen uitzondering. Het model 2023 zet de evolutie van het merk voort met een strak ontwerp en geavanceerde technologie. De buitenkant van de Peugeot 2008 model 2023 valt op door zijn stoere maar elegante design. Het silhouet van de auto is zowel modern als dynamisch, met een robuuste grille die domineert aan de voorkant, vergezeld van de kenmerkende leeuw-logo. Aan de achterkant accentuerende LED-achterlichten, in de vorm van de klauw afdruk van een leeuw, de unieke stijl van Peugeot.

 

Peugeot-2008

 

Het interieur van de Peugeot 2008 model 2023 is even indrukwekkend. Met het nieuwe i-Cockpit-design biedt de auto een futuristische en gebruiksvriendelijke ervaring. Het 3D-instrumentenpaneel, de digitale infotainment display en het compacte stuur geven de bestuurder volledige controle en een intuïtieve rijervaring. De 2008 wordt aangeboden met een reeks van krachtige en efficiënte motoren. De keuzes variëren van benzine en diesel tot volledig elektrisch, waardoor er voor elk wat wils is. De elektrische variant, de e-2008, biedt een indrukwekkend bereik en zero-emissie rijden, wat hem bijzonder aantrekkelijk maakt voor de milieubewuste bestuurder.

 

Veiligheid is een topprioriteit voor Peugeot, en de 2008 model 2023 is uitgerust met diverse veiligheids- en assistentiesystemen. Deze omvatten onder andere adaptieve cruise control, lane keeping assist en een automatisch noodremsysteem. De geavanceerde connectiviteit opties, waaronder smartphone-integratie en navigatie, maken de rijervaring nog comfortabeler. Bij Hogendoorn weten wij dat jouw auto een verlengstuk is van jouw unieke karakter en stijl. We doen ons best om dat speciale detail toe te voegen waardoor jouw auto opvalt. Met betrekking tot de Peugeot 2008, bieden we opvallende velgen. Hieronder zijn enkele voorbeelden van wat we aanbieden.

 

                                   Peugeot-2008-Avus-velgen                                   Peugeot-2008-RC-Design-velgen

 

Benieuwd hoe andere Peugeot modellen eruitzien met onze velgen? Bekijk de voorbeelden dan hier!

 

 

 

8. Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is een populaire compacte auto die al jarenlang geliefd is bij autoliefhebbers over de hele wereld. Met het nieuwe model van 2023 heeft Volkswagen enkele opwindende updates en verbeteringen geïntroduceerd om de Polo nog aantrekkelijker te maken voor zijn trouwe fanbase. Een van de eerste dingen die opvalt aan de Volkswagen Polo 2023 is het vernieuwde exterieurontwerp. Met z’n vernieuwde, gestroomlijnde design en z’n bijzondere accenten is de Polo een opvallende verschijning. Hij voelt compleet nieuw en toch typisch Polo. De Polo is verrassend compleet in elke uitvoering. Met onder andere Digital Cockpit, airconditioning en het multimediasysteem met DAB+. Er valt natuurlijk nog veel meer te kiezen.

 

Volkswagen-polo

 

Het interieur van de Volkswagen Polo 2023 is ook grondig vernieuwd. Het dashboard heeft een modern en gestroomlijnd ontwerp gekregen. Het infotainmentsysteem is uitgerust met de nieuwste technologieën en biedt connectiviteit functies zoals smartphone-integratie en spraakbesturing. Veiligheid staat altijd hoog in het vaandel bij Volkswagen, en de Polo 2023 is geen uitzondering. Het nieuwe model is voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder adaptieve cruise control, automatische noodremassistentie, rijstrookassistentie en dodehoekbewaking. Deze functies dragen bij aan een veiligere rijervaring en verminderen het risico op ongevallen.

 

Naast zijn prestaties en veiligheidskenmerken biedt de Volkswagen Polo 2023 ook een ruim interieur met voldoende zitplaatsen en opbergruimte. Ondanks zijn compacte formaat biedt de auto een comfortabele rijervaring voor zowel de bestuurder als de passagiers.

 

Bij Hogendoorn erkennen we dat jouw auto meer is dan een simpel vervoermiddel. Het is een symbool van jouw persoonlijkheid en stijl. Daarom proberen we die extra dimensie aan jouw auto toe te voegen die hem onderscheidt van de rest. Als het gaat om de Volkswagen Polo, hebben we diverse velgen die bij ieder z’n stijl passen. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van wat wij te bieden hebben.

 

                                                                    

 

Benieuwd naar alle Volkswagen modellen die wij voorzien hebben van nieuwe velgen? Bekijk deze dan hier!

 

 

 

7. Kia Niro

In deze multifunctionele crossover speelt innovatie de hoofdrol. Je merkt dit aan het gedurfde ontwerp waar alles draait om slimme keuzes ten behoeve van een groenere toekomst. Het betreft geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid, beschikbaar in drie modellen: de Niro Hybrid, Niro Plug-In Hybrid en de volledig elektrische Niro EV. Het baanbrekende karakter van de nieuwe Kia Niro is weerspiegeld in zijn design tot in de fijnste details. Van de subtiel gestroomlijnde vormen en de Tiger nose-grille tot de Heartbeat-dagrijverlichting - dit is een wagen met een speciale opdracht. Alles straalt high-tech en efficiëntie uit.

 

Kia-Niro

 

De nieuwe Kia Niro toont zijn krachtige silhouet vanaf de zijkant, met dynamische crossover-styling. Contrasterende accenten benadrukken zijn unieke karakter, evenals de high-tech two-tone hoogglans of staalgrijze afwerking en de unieke Aero C-stijl voor optimale luchtstroom en aerodynamica. Het achterste deel van de auto heeft een duidelijk en elegant ontwerp. Met Boomerang-achterlichten, Heartbeat-vormige reflector, robuuste skidplate en een eenvoudige maar sterke onderbumper. Kies voor onbegrensd potentieel. De vers gevormde carrosserie en de bijzondere crossover looks van de Niro EV zijn klaar voor de toekomst. Naast de opvallende hexagon grille aan de voorkant, beschikt het unieke EV design over een stoer profiel en, zeer belangrijk, een geïntegreerde centraal geplaatste laadaansluiting.

 

De Niro Hybrid en Plug-In Hybrid zijn uitgerust met 16" of 18" lichtmetalen velgen, afhankelijk van je gekozen uitrustingsniveau. De Niro EV heeft speciaal ontworpen 17" lichtmetalen velgen, afgewerkt in twee kleuren met zwarte accenten. 

 

Hogendoorn ziet jouw auto niet alleen als een vervoersmiddel, maar als een uitdrukking van jouw persoonlijkheid en stijl. We zetten ons in om dat speciale element toe te voegen dat jouw auto onderscheidt van de rest. Als het gaat om de KIA Niro, hebben we elegante velgen die de uitstraling van je auto verbeteren. Hieronder zie je een selectie van wat we in huis hebben.

 

                                  

 

Toch benieuwd naar andere Kia modellen? Bekijk deze dan hier!

 

 

 

6. Kia Picanto

Wanneer je blik op de vernieuwde Picanto valt, herken je hem onmiddellijk. Het is onmiskenbaar een Kia, voorzien van de karakteristieke tiger nose grille en een robuuste voorbumper. Ondanks zijn compacte vorm is hij perfect voor het stadsleven, en zijn sportieve uitstraling belooft rijplezier bij iedere reis, of je nu in de stad blijft of eropuit trekt. Het interieur van de Picanto heeft maar één doel: je elke keer weer een glimlach bezorgen als je instapt. Het is ruim en visueel aantrekkelijk, gemaakt met materialen van hoge kwaliteit. En als je denkt dat een compacte auto niet ruim kan zijn, dan zal de Picanto je verbazen! Er is verbazingwekkend veel ruimte voor alle inzittenden. Een perfecte stadsauto mag dan wel klein zijn, maar moet toch voldoende ruimte bieden. Voor avontuur, voor bagage. Wat je levensstijl ook is, de vernieuwde Picanto is er klaar voor. Dankzij het ruime interieur, de flexibel neerklapbare zitplaatsen en 255 tot maar liefst 1.010 liter bagageruimte is hij klaar voor alles.

 

Kia-Picanto

 

De vernieuwde Picanto mag dan compact zijn aan de buitenkant, aan de binnenkant is hij ruim! Jij en je beste vrienden kunnen comfortabel plaatsnemen, inclusief jullie bagage. De laadruimte is de grootste in zijn klasse. Aan alles is gedacht, zelfs een middenarmsteun met extra opbergruimte, verstelbaar voor de juiste ondersteuning waar je die nodig hebt. Een ingebouwde camera zorgt voor een breed zicht naar achteren bij het achteruitrijden. Dynamische begeleiding ondersteunt je bij het veilig manoeuvreren, zelfs in krappe situaties.

 

De Picanto valt niet alleen op door zijn uiterlijk, maar ook door de overvloed aan slimme technische functies. Zoals de Smart Key en start-/stopknop: met de Smart Key in je zak kun je de Picanto openen en sluiten door op een knop op de deurgreep te drukken. Het starten van de motor gebeurt met een simpele druk op de startknop.

 

Bij Hoogendoornwheels begrijpen we dat jouw auto een verlengstuk van jou is. Het is een afspiegeling van jouw stijl en persoonlijkheid. We streven ernaar om die persoonlijke touch toe te voegen die jouw auto uniek maakt. Voor de KIA Picanto bieden we velgen aan die jouw auto naar een geheel nieuw niveau tillen. Hier zijn een paar voorbeelden van wat we te bieden hebben.

 

                                                                    

 

Verder hebben wij ook andere Kia modellen voorzien van nieuwe velgen, bekijk hieronder de resultaten.

 

 

 

5. Opel Corsa

Voor Opel hebben de afgelopen jaren grote veranderingen plaatsgevonden. Het Duitse automerk maakte sinds 1929 deel uit van het Amerikaanse General Motors-concern, maar de relatie tussen beide bedrijven verliep de laatste jaren moeizaam. Opel leed al geruime tijd verlies en de verkoopcijfers bleven achter. In 2017 vond Opel een nieuwe eigenaar in PSA, het moederbedrijf van Peugeot en Citroën, en sindsdien heeft Opel weer een positieve koers gevonden.

 

Opel-Corsa

 

In samenwerking met de Fransen werd in recordtempo een nieuwe Corsa ontwikkeld, waarvan de techniek gedeeld wordt met onder andere de Peugeot 208. Deze nieuwe Corsa is ruimer en tegelijkertijd aanzienlijk lichter dan zijn voorganger. Bovendien zijn alle motoren volledig vernieuwd. Naast de zuinige 1.2 benzinemotor met 75, 100 of 130 pk en de 103 pk sterke dieselmotor is er nu ook voor het eerst een volledig elektrische Corsa beschikbaar. Deze Corsa-e, die niet verward moet worden met de vorige Corsa E-generatie, is uitgerust met een accupakket van 50 kWh, waarmee je in de praktijk tot wel 315 kilometer kunt rijden. 

 

Met de nieuwe eigenaar en de introductie van de geheel vernieuwde Corsa heeft Opel een positieve wending genomen. Het merk is erin geslaagd om in samenwerking met PSA een moderne en veelzijdige auto te ontwikkelen die voldoet aan de huidige behoeften en trends, zoals elektrificatie. De nieuwe Corsa is een voorbeeld van Opel's inzet voor innovatie en duurzaamheid, en het belooft een succesvolle toekomst voor het merk en zijn iconische model.

 

Hogendoorn erkent dat jouw auto een uiting is van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Wij streven ernaar om dat speciale detail aan je auto toe te voegen dat het onderscheidt van de rest. Voor de Opel Corsa, hebben we indrukwekkende velgen die je auto opwaarderen. Hieronder zie je wat voorbeelden van wat wij in petto hebben.

 

                                                                    

 

Niet alleen hebben we nieuwe velgen geïnstalleerd op het Opel Corsa-model, maar ook op andere modellen van Opel. Bekijk hier alle beschikbare modellen.

 

 

 

4. Volvo XC40

Sinds 2018 heeft Volvo de XC40 toegevoegd aan haar indrukwekkende SUV-line-up. Als de kleinste SUV in het Volvo-programma is de XC40 een waardevol alternatief voor de compacte hatchback V40, die helaas zonder opvolger uit het Volvo-programma verdwijnt. Met productie in het Belgische Gent voor de Europese markt, is de XC40 een elegante en veelzijdige keuze voor autoliefhebbers. In deze blogpost zullen we de verschillende motorvarianten van de Volvo XC40 verkennen, inclusief de opwindende nieuwe elektrische XC40 Recharge.

 

Volvo-XC40

 

De Volvo XC40 heeft meerdere motorvarianten om aan de behoeften van verschillende bestuurders te voldoen. De T2 en T3 modellen zijn uitgerust met een 1,5-liter driecilindermotor, die respectievelijk 129, 156 of 163 pk levert. Deze modellen hebben altijd voorwielaandrijving en bieden een comfortabele rijervaring. Voor meer vermogen is er de T4, die beschikt over een 2,0-liter benzinemotor met 190 pk en de keuze tussen voorwiel- of vierwielaandrijving (AWD). De topversie is de XC40 T5 AWD, met een krachtige 2,0-litermotor die 247 pk levert, terwijl de Polestar-versie zelfs 250 pk biedt.

 

Volvo heeft zich volledig gewijd aan de elektrificatie van hun modellen, en de XC40 Recharge is daar een indrukwekkend voorbeeld van. Deze volledig elektrische variant, gelanceerd in oktober 2020, maakt gebruik van dezelfde aandrijflijn als de populaire Polestar 2. Met twee elektromotoren en standaard vierwielaandrijving levert de XC40 Recharge een totaal vermogen van 408 pk. Bovendien biedt hij een indrukwekkende actieradius van maximaal 400 kilometer, dankzij de 78 kWh-accucapaciteit. Met een AC-lader kan de XC40 Recharge in ongeveer acht uur volledig worden opgeladen, terwijl een snellader minder dan een halfuur nodig heeft om de batterij volledig te vullen, met een laadvermogen tot 150 kW.

 

Bij Hogendoorn zijn we ons er volledig van bewust dat jouw auto een verlengstuk is van jouw identiteit en stijl. Ons doel is om die speciale toets aan je auto toe te voegen die het onderscheidt van de menigte. Als het op de Volvo XC40 aankomt, hebben we schitterende velgen die je auto naar een superieur niveau zullen brengen. Hier zijn enkele voorbeelden van wat we beschikbaar hebben.

 

                                                                  

 

Naast deze velgensets bij de Volvo XC40 hebben wij ook andere modellen voorzien van nieuwe velgen. Hieronder vind je al onze klussen!

 

 

 

3. Peugeot 208

Sinds 2012 is de Peugeot 208 een gerespecteerd model in de autowereld, toen het de Peugeot 207 opvolgde. Op dit moment wordt de Peugeot 208 enkel in een drie- en vijfdeurs hatchback variant geproduceerd, zonder opties voor SW- of CC-uitvoeringen. In vergelijking met zijn voorganger is de 208 lichter, kleiner en kosteneffectiever. Met een lengte van zeven centimeter minder en een gewichtsvermindering van gemiddeld 110 kilogram, biedt de 208 meer ruimte voor de achterpassagiers en een grotere bagageruimte. Deze auto wordt vervaardigd in Mulhouse en Poissy in Frankrijk en Trnava in Slowakije.

 

Auto-hoogendoornwheels-01

 

De e-cockpit van de Peugeot 208 is een onderscheidende functie. Het dashboard heeft een klein stuur met daarboven de meters. Het centrale scherm huisvest vele functies, wat bijdraagt aan een belofte van een goede ergonomie door Peugeot. Het compacte stuur verhoogt het gevoel van wendbaarheid. In 2013 onthulde Peugeot de 208 HYbrid FE conceptauto, een hybride versie van de 208, die echter nooit in productie ging. In 2015 onderging de Peugeot 208 een update waarbij zowel de verlichting als de bumpers werden vernieuwd en technische verbeteringen werden toegepast.

 

Door de jaren heen, kon men kiezen uit driecilinder benzinemotoren (VTi of Puretech) voor de Peugeot 208, met een vermogen tussen de 68 en 110 pk. Daarnaast waren er ook viercilinder THP-motoren verkrijgbaar met vermogens tussen de 156 en 208 pk voor de snelste variant, de Peugeot 208 GTI. Het dieselgamma bestond uit viercilinder HDi-motoren met vermogens tussen 68 en 120 pk.

 

In 2019 werd de volledig nieuwe Peugeot 208 II onthuld, die enkel beschikbaar is als vijfdeurs model. De technologie die wordt gebruikt in deze nieuwe 208 wordt gedeeld met de DS3 Crossback en de Opel Corsa F, die ook behoren tot de Peugeot 208 II familie. Het design volgt de stijl van de Peugeot 508 en 3008, en de nieuwe 208 is tevens geïnspireerd op de beroemde Peugeot 205. De productie van de nieuwe Peugeot 208 vindt nu plaats in Slowakije en Marokko, niet langer in Frankrijk. De Peugeot 208 II komt met een 3D-cockpit, waarbij de meters digitaal worden geprojecteerd. Dit model biedt keuze uit PureTech-benzinemotoren met vermogens van 75, 102 en 130 pk, en een krachtige 1,5-liter BlueHDi-motor.

 

Hogendoorn ziet jouw auto als een reflectie van wie je bent en jouw stijl. We werken hard om dat extra element aan jouw auto toe te voegen waardoor het de aandacht trekt. Met betrekking tot de Peugeot 208, beschikken we over verschillende velgen die jouw auto naar de volgende klasse tillen. Bekijk hieronder een selectie van ons aanbod.

 

                                                                  

 

Nieuwsgierig naar de andere Peugeot-modellen die uitgerust zijn met een frisse set velgen? Bekijk ze allemaal hieronder!

 

 

 

2. Lynk Co 01

Maak kennis met Lynk & Co, het innovatieve Chinese automerk dat mobiliteit transformeert. Onder de vlag van Geely, bekend van Volvo en Polestar, brengt Lynk & Co een nieuwe benadering van autorijden naar voren. Het eerste model van Lynk & Co is de 01, dat debuteerde na de eerste facelift in 2020 (modeljaar 2021). Deze opvallende auto deelt dezelfde basis als de Volvo XC40 en de Polestar 2, maar heeft zijn eigen unieke kenmerken. De Lynk & Co 01 is een plug-in hybride en biedt een krachtige en efficiënte aandrijflijn. Met een 1.5-liter driecilinder turbobenzinemotor met 180 pk en 265 Nm koppel, ondersteund door een elektromotor met 82 pk en 160 Nm koppel, levert de auto een indrukwekkend systeemvermogen van 261 pk en een systeemkoppel van 425 Nm. De accu heeft een nettocapaciteit van 14,1 kWh, waardoor je volgens de WLTP-normen een puur elektrisch bereik hebt van 69 km. Dit maakt de Lynk & Co 01 een uitstekende keuze voor milieubewuste bestuurders.

 

Lynk-Co-01

 

Wat prestaties betreft, sprint de Lynk & Co 01 in slechts 8 seconden van 0 naar 100 km/u, met een topsnelheid van 210 km/u. Het opgegeven brandstofverbruik van 1 op 83,3 is gebaseerd op de WLTP-testcyclus, waarbij het eerste gedeelte puur elektrisch wordt gereden en de verbrandingsmotor bijspringt voor het laatste deel. Het werkelijke verbruik kan hoger uitvallen, vooral bij intensiever gebruik en hoge snelheden. Lynk & Co biedt ook een innovatief abonnementsmodel aan, waarmee je de Lynk & Co 01 kunt rijden voor slechts €550 per maand. Dit abonnement omvat alle servicekosten, waardoor je zorgeloos kunt genieten van de voordelen van autorijden zonder de verantwoordelijkheden van eigendom. Bovendien stimuleert Lynk & Co het delen van auto's door kosten te verlagen wanneer de auto wordt gedeeld. Via een handige app kun je jouw auto eenvoudig verhuren aan anderen, en Lynk & Co regelt alles, van gegevens tot betalingen.

 

Lynk & Co vertegenwoordigt de toekomst van mobiliteit, met een sterke focus op gebruiksgemak, connectiviteit en duurzaamheid. Stap aan boord van de Lynk & Co 01 en ontdek een nieuwe wereld van autorijden. Met zijn krachtige hybride aandrijving, opvallend design en innovatieve abonnementsmodel biedt Lynk & Co een unieke en opwindende ervaring op de weg.

 

Bij Hogendoorn waarderen we het feit dat je auto een uiting is van jouw unieke karakter en smaak. We streven ernaar om die persoonlijke touch aan je auto te geven waardoor hij zich onderscheidt van de anderen. Voor de Lynk Co01 hebben we een set uitstekende velgen mogen aanbrengen. Hier is een glimp van wat we aanbieden.

 

 

 

1. Tesla Model Y

Als er één automerk is dat de wereld van elektrische auto's heeft getransformeerd, dan is het wel Tesla. En de nieuwste toevoeging aan het Tesla-gamma is de Tesla Model Y, een veelzijdige elektrische SUV met uitmuntende eigenschappen. De Tesla Model Y is een compacte SUV die in maart 2019 werd geïntroduceerd en gebaseerd is op hetzelfde platform als de populaire Model 3. Wat de Model Y echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Het interieur is ruim en biedt voldoende plaats voor zowel passagiers als bagage. Bovendien kan de auto optioneel worden uitgerust als zevenzitter, waardoor hij ideaal is voor gezinnen of mensen die regelmatig extra passagiers moeten vervoeren.

 

Tesla-Model-Y

 

De Tesla Model Y biedt niet alleen veelzijdigheid, maar ook indrukwekkende prestaties. Er zijn verschillende versies beschikbaar, waaronder een standaardmodel met een actieradius van 370 km en een Long Range-variant die maar liefst 500 km kan afleggen op een volle acculading. Dit maakt lange afstanden en roadtrips zonder zorgen mogelijk. Bovendien levert de Model Y snelle acceleratie, met de Long Range-versie die in slechts 5,1 seconden van 0 naar 100 km/u kan sprinten. Stap in de Tesla Model Y en je wordt begroet door een ruim en modern interieur. Het dashboard is minimalistisch en beschikt over een groot touchscreen dat dienst doet als het centrale bedieningssysteem voor de auto. Hiermee kun je eenvoudig functies aanpassen, zoals de klimaatregeling, navigatie en mediaspeler. 

 

Bovendien is de Model Y uitgerust met geavanceerde veiligheidskenmerken, waaronder een automatisch noodremsysteem en adaptieve cruisecontrol, om jou en je passagiers veilig op de weg te houden. Naast zijn veelzijdigheid, indrukwekkende prestaties en modern interieur, biedt de Tesla Model Y nog enkele andere voordelen. Zo heeft de auto een warmtepompsysteem om het interieur efficiënt te verwarmen, wat de efficiëntie en actieradius ten goede komt. Ook wordt de Model Y geleverd met een trekhaak en heeft deze een trekgewicht tot 1.600 kg, waardoor je eenvoudig een aanhanger of caravan kunt meenemen op je avonturen.

 

Bij Hogendoorn begrijpen we dat jouw auto meer is dan alleen een vervoermiddel. Het is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en stijl. Daarom streven we ernaar om dat extra detail toe te voegen aan jouw auto, waardoor het zich onderscheidt van de rest. Als het gaat om de Tesla Model Y, hebben we prachtige velgen die jouw auto naar een hoger niveau tillen. Hieronder vind je enkele voorbeelden van wat wij te bieden hebben.

 

                                                                  

 

Nieuwsgierig naar alle Tesla-modellen waarop wij nieuwe velgen hebben geplaatst? Ontdek hier wat we nog meer hebben gedaan.

 

Wij staan voor je klaar!

Bekijk onze vestiging
Hoogendoornwheels