OXXO Vapor Black

OXXO Vapor Black OXXO Vapor Black 7x17 5X114.3 ET 40 72.6 Black Gloss velg

KleurBlack
Breedte X Inch7X17
Naafgat72.6
Gaten X Steekmaat5X114.3
ET40

Een sportief dubbelspaaks-design met lichte DTM-overeenkomsten.

Nieuwe losse velgen

Deze velgen worden per 4 stuks geleverd voor € 447, inclusief BTW en exclusief montage. Verzending is mogelijk binnen Nederland en naar België. Afhalen of montage van de velgen kan op afspraak bij onze werkplaats in Zuidland.

Nieuwe velgen met nieuwe banden

Bij het aanschaffen van een nieuwe set velgen met banden geldt een speciale montageprijs. Tevens is het mogelijk om de set onder uw auto te laten monteren in de werkplaats.

Auto's gemonteerd met OXXO Vapor Black
€ 112

OXXO

Welkom bij hoogendoornwheels OXXO Alloy velgen OXXO wheels – Eenvoud en stijl is waar het merk voor staat en hoe de lichtmetalen wielen eruit zien. Bijna alle OXXO wielen hebben Duitse TÜV goedkeuring. Bovendien passen onze speciaal ontwikkelde ‘plus & play’ wielen perfect op uw auto want de wielen zijn perfect te monteren en tegelijkertijd voldoen ze naadloos aan de technische eisen. Er is geen betere manier om in slechts drie makkelijke stappen het uiterlijk van je auto te veranderen. 1. kopen, 2. monteren, 3. gaan. Because it just fits. Of je voorkeur nu uitgaat naar mat zwart of glanzend zilver, alle designs hebben één ding gemeen: de hoogste kwaliteitsnormen in de mooiste uitvoeringen, van hoge kwaliteit en origineel ontwerp. Bijna alle OXXO wielen worden verkocht met 4 jaar garantie. Het maakt dat OXXO de oplossing is voor iedereen die de wens heeft de uitstraling van zijn of haar auto naar een hoger niveau te brengen!