MILLE MIGLIA M1007

MILLE MIGLIA M1007 MILLE MIGLIA M1007 8x18 5X112 ET 45 72.2 Anthracite Dark Polished velg

KleurAnthracite Dark Polished
Breedte X Inch8X18
Naafgat72.2
Gaten X Steekmaat5X112
ET45

MM1007 Wanneer elegantie en sportigheid elkaar ontmoeten Het nieuwe legeringswiel Mille Miglia MM1007, de nieuwste creatie van het Alkatec Automotive-stijlcentrum, is uitgeroepen tot winnaar van het "Wheel of the Year 2014" in de "Premium Class", die een nieuwe benchmark vormt in het ontwerp van de Italiaanse autoaccessoires. Het concave tweevoudig overlappende ontwerp zorgt voor elegante effecten van licht en schaduw in gepolijste versies en een effect van accentuated sportief in Dark Anthracite High Gloss-versie. Nieuwe MM1007: wanneer elegantie en sportigheid elkaar ontmoeten.

Nieuwe losse velgen

Deze velgen worden per 4 stuks geleverd voor € 530, inclusief BTW en exclusief montage. Verzending is mogelijk binnen Nederland en naar België. Afhalen of montage van de velgen kan op afspraak bij onze werkplaats in Zuidland.

Nieuwe velgen met nieuwe banden

Bij het aanschaffen van een nieuwe set velgen met banden geldt een speciale montageprijs. Tevens is het mogelijk om de set onder uw auto te laten monteren in de werkplaats.

Auto's gemonteerd met MILLE MIGLIA M1007
€ 132

MILLE MIGLIA

Mille Miglia wielen is 45 jaar uitmuntendheid Sinds de geboorte van de stichter Ernesto Maifrini hebben Mille Miglia wheels en wielen altijd een referentiepunt in termen van design en kwaliteit. Vandaag de dag, als 45 jaar geleden, Mille Miglia velgen blijft het Italiaanse merk referentiekader voor een veeleisende klanten die graag een vleugje elegantie toe te voegen aan de auto.