Niche GAMMA - M191 Niche GAMMA - M190 8.5x19 5x114.3 ET35 Matt Bronze velg

Niche GAMMA - M191
KleurMatt Bronze
Breedte X Inch8.5X19
Naafgat72.6
Gaten X Steekmaat5X114
ET35
Draagvermogen(niet ingesteld)

Nieuwe losse velgen

Deze velgen worden per 4 stuks geleverd voor € 1.825, inclusief BTW en exclusief montage. Verzending is mogelijk binnen Nederland en naar België. Afhalen of montage van de velgen kan op afspraak bij onze werkplaats in Zuidland.

Nieuwe velgen met nieuwe banden

Bij het aanschaffen van een nieuwe set velgen met banden geldt een speciale montageprijs. Tevens is het mogelijk om de set onder uw auto te laten monteren in de werkplaats.

€ 456 Per stuk

Niche

NICHE VELGEN KOPEN Van speciaal gesmeed tot gegoten monoblock-opties, we zijn trots op onze groeiende collectie opties voor stijl, pasvorm en afwerking. Zorg ervoor dat je terugkijkt naar unieke aangepaste afwerkingen en nieuwe cast-monoblok . STIJL AFWERKEN De laatste en meest persoonlijke stap voor Niche Forged-wielen is de aangepaste afwerking. Onze interne polijst-, poedercoating- en vloeibare verflijn stelt ons in staat om buiten de kaders te denken en de grenzen te verleggen van wat een aangepast wiel kan worden. We werken samen met klanten bij elke bestelling en nemen de tijd om ervoor te zorgen dat elke set u de individuele vrijheid geeft om een ​​uniek eigen look te creëren.

Bekijk meer velgen van Niche

Wij staan voor je klaar!

Bekijk onze vestiging
Hoogendoornwheels