MOTEC STREET MOTEC STREET 8.5x19 5X114 ET 48 72.6 Grey velg

MOTEC STREET
KleurGrey
Breedte X Inch8.5X19
Naafgat72.6
Gaten X Steekmaat5X114
ET48
Draagvermogen(niet ingesteld)

Nieuwe losse velgen

Deze velgen worden per 4 stuks geleverd voor € 1.012, inclusief BTW en exclusief montage. Verzending is mogelijk binnen Nederland en naar België. Afhalen of montage van de velgen kan op afspraak bij onze werkplaats in Zuidland.

Nieuwe velgen met nieuwe banden

Bij het aanschaffen van een nieuwe set velgen met banden geldt een speciale montageprijs. Tevens is het mogelijk om de set onder uw auto te laten monteren in de werkplaats.

€ 253 Per stuk

MOTEC

Hoogendoornwheels en Motec . De AVO Fahrzeugtechnik werd opgericht in 1997 met het hoofdkantoor in Wachenheim / Duitsland en gewijd aan de ontwikkeling en distributie van speciale wielen voor Tuner, groothandelaren en het wiel fabrikant in Duitsland en andere Europese landen. De bestaande know-how is gebruikt voor de ontwikkeling van het nieuwe wiel merk “Motec”, die voor het eerst op de Essen Motor Show 2007. Het basisidee van deze totaal verschillende merk, te racen wielen voor de hoogste raceklassen vervaardigen werd gepresenteerd en bieden ook exclusieve tuning wielen. De uitstekende prestaties van onze wielen, zoals in de Formule 4, spreekt voor het grote succes van het merk. De gestage groei en toenemende aanwezigheid op de markt leidde tot de bouw van de nieuwe technologie en logistiek centrum in 2013, dat staat garant voor een nog beter te kunnen uitvoeren.

Bekijk meer velgen van MOTEC

Wij staan voor je klaar!

Bekijk onze vestiging
Hoogendoornwheels