CMS B1 CMS B1 8x18 5X112 ET 40 57.1 Black Polished velg

CMS B1
KleurBlack Polished
Breedte X Inch8X18
Naafgat57.1
Gaten X Steekmaat5X112
ET40
Draagvermogen723

Nieuwe losse velgen

Deze velgen worden per 4 stuks geleverd voor € 634, inclusief BTW en exclusief montage. Verzending is mogelijk binnen Nederland en naar België. Afhalen of montage van de velgen kan op afspraak bij onze werkplaats in Zuidland.

Nieuwe velgen met nieuwe banden

Bij het aanschaffen van een nieuwe set velgen met banden geldt een speciale montageprijs. Tevens is het mogelijk om de set onder uw auto te laten monteren in de werkplaats.

€ 159 Per stuk

CMS

CMS heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de Europese professionele wereld met een productie van meer dan 7 miljoen velgen per jaar. Een record in deze sector. CMS vervaardigt velgen voor de meest prestatievolle constructeurs zoals Bentley, Mercedes, Porsche, Audi, BMW en daarmee zijn alleen de meest luxe partners opgenoemd. CMS bezit een sterke know how voor ieder type auto. De productie biedt een erg gevarieerde en rijke keus voor bezitters van SUV, Berlines of sportauto's. Aluminium velgen worden speciaal ontworpen om tegen extreme snelheiden te kunnen en om te voldoen aan de vraag naar exclusieve producten voor liefhebbers in de tuning wereld.

Bekijk meer velgen van CMS

Wij staan voor je klaar!

Bekijk onze vestiging
Hoogendoornwheels